Betonia, betonia…

Viimeiset kaksi kuukautta on tontilla mennyt pitkälti muotitushommissa. Liiankin pitkään, sillä talon sokkelin muotitus osoittautui niin pitkäkestoiseksi hommaksi, että urakan aikataulu on venynyt ja paukkunut. Talvi ja menneet pyhät ovat myös osaltaan tehneet tehtävänsä, mutta nyt ollaan vihdoin siinä vaiheessa, että kotimme seinät ovat alkaneet nousta.

Mietimme pitkään, mitä teemme betonin värisävyn kanssa. Mennäkö seinissä ihan tavallisella betonilla, mitä me20161218_122251illä sokkelissakin on. Arkkitehti ehdotti vaaleampaa sävyä, mieheni oli tummemman kannalla.

Urakoitsija tarjoutui hankkimaan meille koepalat tummemmaksi sävytetystä betonista. Ensimmäinen otos ei miellyttänyt silmää, mutta toinen kerta toden sanoi, ja uskalsimme lähteä kokeilemaan tummaa betonia.

Nyt odotamme jännityksellä, millainen seinä muottien alta paljastuu. Viime viikolla oli ensimmäinen seinävalu.

Olisi mukava kuulla myös teidän muiden kokemuksia betonirakentamisesta. Oletteko olleet tyytyväisiä ratkaisuun?

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s