Lattialämmitystä ja kaikkea muutakin

Viikonloppuna tuli ensimmäistä kertaa oikea rakentaja-fiilis. Tunnit meinasivat loppua vuorokaudesta kesken, kun valmistelimme putkituksia huomista lattiavalua varten. Nukkumaan pääsimme puoliltaöin, herätyskello soi taas 5.30…

Työpäivän aikana tontilla oli sitten taas tapahtunut paljon. Warmian asentaja oli käynyt asentamassa lattialämmityskaapelit, sähkömies aloitteli hommiaan. Suurin muutos oli kuitenkin tapahtunut pihassa. Lähes kaikki putket oli vedetty maahan ja tie tallille oli muodostunut. Nyt alkaa jo hahmottaa tulevaa kotipihaa aivan eri tavalla.

Huomenna on vuorossa sitten jo lattiavalu talliin ja piharakennukseen. Ensi viikolle on tilattu jo tallin runkotavara ja kattotuolit.

Maalämpö on tässä lähipäivinä kortilla oleva asia. Miten päättää oikea toimittaja ja oikea kaivojen syvyys, kun mielipiteitä ja mitoituksia on yhtä paljon kuin tekijöitä…Onko teillä muilla ollut samaa ongelmaa?

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s