Tositoimissa

Nyt on kova vauhti päällä ulkopuolisten LVI-töiden kanssa, kun sää on suotuisa. Aurinko on paistanut täällä jo monta päivää putkeen, toivottavasti jatkuu samalla tavalla.

Ahkera maanrakentajamme tuli töihin myös lauantaina, jotta hommat edistyvät. Tänään on kaivettu viemäri ja vesiputket paikalleen, jännä katsoa homman edistymistä. Näitä putkia toivottavasti en näe enää koskaan.

Jouduimme itse myös tositoimiin, pääsimme laittamaan raudoituskorokkeet paikalleen autotalliin. Maanantaina on tulossa Warmian asentajat laittamaan lattialämmitysputket paikalleen talliin ja piharakennukseen. Myös sähköasentajaa tarvitaan tontilla ensimmäistä kertaa.  Jänskää!

Talon muotokin alkaa jo hahmottua, kun perustusporukka on aloittanut talon anturan muotittamisen. Tästä kuvia sitten, kun on valmista.

Tässä kohtaa on jo pakko sanoa, miten tyytyväinen olen tiimiimme. Olemme suurien alkuvaikeuksien jälkeen löytäneet ympärillemme asiantuntevan ja luotettavan tiimin. Sehän on kaiken A ja O projektin onnistumisen kannalta. Vaikka jo olen huomannut, että virheitä sattuu ja joka päivä tulee tilanteita vastaan, joissa ongelmia pitää ratkoa, hoituvat ne joustavasti ja maalaisjärjellä.

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s