Perustuksia ja LVItä

Nyt on viimeisen viikon aikana painettu tontilla hommia. Tallin perustukset ovat nousseet vauhdilla! Upeaa nähdä miten päivä päivältä kotimme on lähempänä. Pari viikkoa tästä,  olisikohan jo katto pään päällä?

Pihan LVI-suunnitelma on aiheuttanut harmaita hiuksia. Palaverissa KVV-vastaavan kanssa meni koko asemapiirros aivan uusiksi. Kaivoja oli laitettu ihan liikaa ja aivan liian arvokkaita. Hyvät säästöt tulivat kun päivitettiin tarjous. Nyt vielä pitäisi saada tavarat tontille ajoissa.

Koko tämä viikko on ollut yhtä soittelua sinne ja tänne aikataulujen järkkäämiseksi. Onneksi on hyvä tiimi ympärillä, kaikki jaksavat auttaa ja neuvoa tällaista ensikertalaista. Aivan mahtavaa,  kun asiat etenee, vaikka pikkuhiljaa alkaa stressitaso vähän noustakin.

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s