Nyt tapahtuu!

Puoli vuotta vierähtänyt. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kuuluu vanha tuttu sanonta. Toivottavasti tämä on totta, sillä nyt pitkä suunnittelu on viimein konkretisoitumassa.

Viimein elokuun 22. päivä 2016, saapui kaivinkone tontillemme. Muutama päivä meimg-20160829-wa0007ni ja tonttia ei enää tahtonut omaksemme tunnistaa. Samalla viikolla vielä tuli jo louhinnan aika. Herranjestas, mikä vauhti! Tuuria taisi olla mukana, sillä sopiva louhija löytyi ja viikko maanrakennustöiden aloittamisen jälkeen jo kalliota räjäyteltiin.

Pohjien tasausten jälkeen nyt on alkanut perustusten teko. Projekti alkaa autotallin maanvaraisen perustuksen tekemisellä, jonka jälkeen rakennusporukka siirtyy tekemään talon perustuksia. Talon perustustapana meillä on tuulettuva alapohja ontelolaatoilla. Harkinnassa ja selvityksen alla oli pitkään myös maanvarainen perustus, mutta kallion syöksyttyä niin syvälle, olisi täyttöä tullut ihan liikaa. Mutta myös kalliota tuli vähän liikaa louhinnassa. Sitä jouduttiin ajamaan aika paljon pois tontilta, mikä tietenkin lisäsi kustannuksia.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s